Rukovodstvo opštine i dalje ne razmišlja o koaliciji sa SNS

Bujanovac, 26. avgust 2020. (Foto Bujanovačke: Odbornici oko SNS) – Uže rukovodstvo Opštine Bujanovac i dalje ne razmišlja o mogućem uključivanju SNS u lokalnu vlast, saznaju Bujanovačke iz svojih izvora.

Prema našim saznanjima, početkom nedelje održan je sastanak čelnih ljudi opštine, na kome se nije razgovoralo o proširenju koalicije.

Predsednik Skupštine Enver Ramadani (PDD) potvrdio je za Bujanovačke da se na sastanku nije razgovaralo o ulasku SNS u vlast.

Imali smo neformalni sastanak o funkcionisanju opštine, nismo razgovarali o proširenju koalicije. O toj temi nema ništa novo, rekao je Ramadani za Bujanovačke.

On je dodao da njegova stranka još nema zvaničan stav po ovom pitanju:

Predsednik stranke Šaip Kamberi je na odmoru, a ja nisam osoba koja može da odlučuje i govori na ovu temu, rekao je Ramadani.

Bujanovačke su kabinetu predsednika Opštine Nagipu Arifiju uputile zvaničan zahtev za intervju, ali odgovor nije do sada stigao.

Arifi je odmah pošto je izabran na funkciju da „vrata vlasti nisu zatvorena za Srbe“.

Na drugoj strani, lider lokalnih naprednjaka Nenad Mitrović u utorak je između ostalog rekao za Bujanovačke da od Arifija, i pored najave, još uvek nema poziva za razgovor.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *