Folonline: Muzika i veselje kod komandanta Arifija u vreme zabrane okupljanja

Bujanovac, 2. septembar 2020.- Neki meštani Velikog Trnovca optužuju predsednika opštine Bujanovac Nagipa Arifija, koji je iz tog sela, da je u kući njegove familije priređeno slavlje sa velikim brojem gostiju u trenutku zabrane okupljanja i borbe protiv korona virusa koju sprovodi upravo Arifi kao komandant Štaba za vanredne situacije.

Kako prenosi portal Folonline, pozivajući se na izjave Arifijevih komšija, do porodičnog slavlja Arifijevih došlo u trenutku kada je zatvarana pijaca u Bujanovcu i ograničeno radno vreme lokala.

“Predsednik i komandant štaba nije postupio ispravno. Kod njegove porodice svirala je muzika a nama zatvoriše pijacu”, izjavio je za Folonline jedan Trnovčanin.

„Pre nekoliko nedelja nismo mogli da sklopimo oči od gromoglasne muzike kod komandantove porodice. Da li to za njih nema pandemije, da li je ona samo za nas?”, ogorčen je jedan zemljoradnika.

Sagovornici ovog portala ne kriju ogorčenje zbog činjenice što im je, kako tvrde, zbog zatvaranja pijace propala velika količina poljoprivrednih proizvoda.

Bujanovačke će u toku dana pokušati da o ovoj temi dobiju izjavu predsednika opštine i komandanta Štaba.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *