Penzionisani policajac seksualno uznemiravao devojku iz Bujanovca

Bujanovac, 4. septembar 2020. Policajac u penziji nekoliko meseci unazad seksualno uznemirava devojku T.V. (26) iz Bujanovca, koja ga je zbog toga u sredu prijavila policiji.

Napasnik, čiji je identitet poznat Bujanovačkim, slikao je ovu devojku, u čijem komšiluku živi, dok se sunčala u dvorištu, a zatim joj slao te slike uz poruke sa seksualnom konotacijom.

„Komšinice nemoj da se ljutiš, ful si, hmmm, malo ćemo da se kupamo. Da ti istrljam leđa malo. A usput … Sav sam vlažan, a ti …“ – samo je jedna od poruka koje je od policajca dobila T.V, a koje su u posedu Bujanovačkih.

 

Ona za Bujanovačke kaže da je slučaj prijavila policiji kojoj je  predala i slike i poruke koje je dobijala od njihovog penzionisanog kolege.

-Ovo uznemiravanje traje nekoliko meseci, a poslednju poruku dobila sam 31. jula ove godine. Ni na jednu poruku nisam odgovorila, a prijavila sam ga tek drugog septembra jer sam se plašila njegove reakcije – kaže T.V.

Dodaje da je nasilje kulminiralo baš tog 31. jula, kada joj je penzionisani policajac silom upao u stan.

-Pošto živi u komšiluku, dobacivao mi je dok sam bila u dvorištu. Pobegla sam u stan, a on je ušao za mnom. Tog dana sam bila sama, gurnuo me je  na krevet i legao preko mene. Odgurnula sam ga nogama, pobegla iz stana u dvorište, a on je zatim otišao. Posle toga sam dobila još nekoliko poruka. Sve vreme sam mu govorila da ne radi to, da je sramota i da me ostavi na miru – svedoči naša sugrađanka.

Prema njenim rečima, do 2. septembra o ovome nije govorila nikome.

Tog dana poverila se ocu i sestri, koji su je ohrabrili da slučaj prijavi policiji.

Bujanovačke će pratiti ovaj slučaj i insistirati na njegovom rasvetljavanju.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *