Salihi: Arifijeve detinjaste izjave služe za ulazak SNS u vlast

Bujanovac, 8. septembar 2020. – Rahim Salihi, i dalje aktuelni načelnik Odeljenja za investicije i razvoj, reagovao je na prozivke predsednika opštine Nagipa Arifija čiju su izjavu Bujanovačke objavile ranije danas.
Salihijevu izjavu Bujanovačkim prenosimo u celini:
„Osim sto je početnička, skroz neodgovorna, pomalo detinjastva, izjava predsednika opštine Bujanovac da načelnik nema smelosti da brani izvestaj, svakako je slatka.
O tome šta smo mi radili i šta je radilo Odeljenje na čijem sam još uvek (ne znam iz kojih razloga) čelu, govore radovi na terenu, koje sa ponosom predstavlja kao svoj rezultat, a u stvari sve što je na tim projektima radio novi predsednik opštine jeste da je prisustvao završetku radova.
Ne znam razlog njegovog napada, ali siguran sam da građane opštine Bujanovac ne interesuje gde sedi i s kim se druži načelnik Odeljenja za investije, već ih zanima kako da njihov život postane bolji, što svakako jeste nadležnost predsednika opštine.
Sa druge strane, stalne napade na koalicione partnere razumem kao pokušaj Nagipa Arifija da stvori sebi prostor kako bi realizovao ‘datu reč’ i uključio u vlast stranke kojima je obećao da će to učiniti.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *