Trener osumnjičen za pedofiliju: Samo sam se šalio sa dečacima

Bujanovac, Surdulica, 8. oktobar 2020. (Foto VJT)- Trener mladih kategorija u FK Radnik iz Surdulice, star 36 godina iz Vladičinog Hana, osumnjičen da je počinio nedozvoljene polne radnje, na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu (OJT) u Vranju izjavio je sa se „sa dečacima šalio“ i da „ništa nije u radio u smislu zadovoljavanja polnog nagona“, pišu Novosti.

Zamenik tužioca Dragan Nikolić izjavio je za ovaj list da je tužilaštvo nakon saslušanja predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana.

Posle privođenja, iz kuće osumnjičenog trenera uzeti su računar i telefon i poslati na veštačenje.

Trenera je policiji prijavio jedan od roditelja koji je naveo da je njegov trinaestogodišnji sin „primio lascivne poruke“ od trenera.

To je bio povod za pokretanje istrage- prenosi Vranjenews.

Nezvanično, kasnije je utvrđeno da je trener navodno neprimereno dodirivao dečake, pa mu se stoga stavlja na teret krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Trener je po početku istrage suspendovan iz kluba, a informacije o pokretanju istrage šokirale su upravu FK Radnik, s obzirom na to da je Aleksandar pre dve godine primljen kao uzoran sportista i raniji trener dečjeg rukometnog kluba u Vladičinom Hanu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *