„Svetosavci“ skupili 100.000 za Kristinu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 13. oktobar 2020. Na humanitarnom bazaru koji su organizovali učenici i profesori Srednje škole “Sveti Sava” u Bujanovcu  prikupljeno je 100.000 dinara za Kristinu Obradović iz Loznice.

-Najveća zasluga pripada našim učenicima koji su jos jednom pokazali kako se radom i trudom mogu postići dobri rezultati. Zadovoljni smo iznosom koji smo prikupili i nadam se da ćemo bar malo olakšati Kristini životnu borbu–  rekla je Bujanovačkim profesorka Ivana Trajković.

Ona je naglasila da je novac već uplaćen na račun Humanitarne fondacije “Budi human” za pomoć Kristini.

U ovom humanom poduhvatu “Svetosavci” su imali podršku lokalnih firmi i preduzetnika kojima se profesorka posebno zahvalila.

Humanitarni bazar su podržali Bivoda, Agro Adria, Poletarac, Ceki, Gold market, Miki Maus, restorani Levko, Sofka, Eksluziv 017, brza hrana “Centar” kozmetičk salon Black Lady, ženski frizerski saloni – In, Caja, Jase, Elza, muški frizeri – Tote, Boki, poslastičara Mladost i poslastičari Nataša Kljajić, Jelena Milanović, Kristina Stojanović i Lidija,zatim parfimerije White star i Kristina, apoteka Beladona.

-Zahvalnost dugujemo i radnicima Doma kulture i svim gradjanima i dobrim ljudima koji su se odazvali pozivu i donirali predmete za bazar – kaže profesorka.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *