Arifi odbio da govori za Bujanovačke, građani uskraćeni za odgovore

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 2. novembar 2020. Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi odbio je da govori za portal Bujanovačke o ulasku SNS  u opštinsku vlast, iako je ranije najavio da će se razgovori nastaviti posle formiranja Vlade Srbije, pa su građani ostali uskraćeni za odgovor na ovo i još neka pitanja koja smo želeli da mu postavimo.

Arifi je, naime, uslovio izjavu za naš portal tako da se pitanja odnose na teme sa upravo završene sednice Opštinskog veća, a posle pitanja novinara o najavljenim razgovorima sa SNS udaljio se bez komentara.

Bujanovačke, međutim, nisu dobile ni pojašnjenje situacije oko asfaltiranja glavne ulice, iako se o tome razgovaralo na sednici.

-Trebalo je da slušate šta sam rekao – kazao je predsednik dok je odlazio.

Od Arifija smo hteli da zatražimo detalje oko rekonstrukcije glavne ulice, koja traje duže od dva meseca, iako on insistira da lokalna samouprava nije nadležna, zatim objašnjenje o odnosima u vladajućoj koaliciji i odgovore na još niz pitanja na koje građani traže odgovore, poput čistoće grada, javnih rashoda i infrastrukturnih projekata.

Prema ekipi Radio-televizije Bujanovac predsednik je imao drugačiji pristup.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *