Božinjevac sutra dobija buster stanicu i normalno vodosnabdevanje

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 20. novembar 2020.- U selu Božinjevac sutra će biti instalirana buster stanica koja će konačno omogućiti normalno snabdevanje vodom, na šta meštani čekaju dvadesetak godina.

Prvi čovek JP „Komunalac“ Ruždi Halili rekao je danas Bujanovačkim da ga je izvođač radova na buster stanici u Božinjevcu obavestio da su završni radovi planirani za subotu.

-Sutra puštamo buster stanicu u Božinjevcu, tako sam informisan od izvođača radova. JP „Komunalac“ će staviti svoje radnike na raspolaganje i nakon završetka radova selo više neće imati problema sa vodosnabdevanjem – poručio je Halili.

Bujanovačke su više puta pisale o nedaćama meštana Božinjevca, ali i Žuželjice, a Halili kaže da se radi i na rešavanju pitanja vode u ovom selu.

-Kao i za Žbevac, to selo ima samo tehničku vodu. Razgovarao sam sa predsednikom Koordinacionog tela i zatražio pomoć kako bi  Žbevac snabdeli pijaćom vodom. Izneo sam predloge, radi se o velikim ulaganjima i to ne možemo samostalno da izvedemo, očekujem pozitivan odgovor – kaže on.

Zbog radova Božinjevac sutra neće imati vode, najavio je Halili i zamolio meštane za strpljenje.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *