Političari i vakcinacija: Arifi se pelcuje danas, Kamberi čeka, Mitrović na početku a Arsić ima alergijske reakcije

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 29. januar 2021. Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi vakcinisaće se protiv kovida danas i tako pridružiti Enveru Ramadaniju, prvom čoveku lokalnog parlamenta, koji je do sada jedini od  opštinskih funkcionera, kako sam kaže, dao primer građanima kako treba da se ponašaju u borbi protivkorone.

Nenad Mitrović, šef naprednjaka u Bujanovcu i narodniposlanik, vakcinisao se pre nedelju dana.

-Vakcinisao sam se zajedno sa zaposlenima u BujanovačkojBanji, pošto sam i ja radnik te zdravstvene ustanove. Pozvao bihsve građane da iskoriste priliku koju im je obezbedila država ivakcinišu se, jer je to jedini način da se zaustavi pandemija – kaže Mitrović.

Da će se vakcinisati Bujanovačkim je potvrdio i drugi narodniposlanik, istovremeno lider Partije za demokratsko delovanje(PDD), Šaip Kamberi.

-Nisam se još prijavio, ali hoću. Čekam da najpre građani iz kategorija koje se smatraju posebno ugroženim prime vakcinu – rekao je Kamberi.

U svojevrsnoj anketi koju je naš portal sproveo među političarima učestvovao je i Arber Pajaziti, šef bujanovačkog ogranka Alternative, koji ima sličan stav kao Kamberi.

-Svakako sam za vakcinaciju i prijaviću se uskoro. Smatram da mi mlađi treba da ustupimo mesto starijima i omogućimo njima i ostalima više ugroženim od nas da prvi prime vakcinu. To je jedini razlog što se do sada nisam prijavio – kaže Pajaziti.

Novi pomoćnik predsednika Arifija Hajredin Hida vakcinisao se 22. januara.

-Fotografiju sa vakcinisanja postavio sam na FB i to je uticalo na nekoliko mojih kolega da urade isto, navodi Hida.

Pobornik vakcinacije je i dr Stojanča Arsić, nekadašnji zamenik predsednika opštine, a sada šef opozicione grupe odbornika sa liste SPS-a.

Međutim, Arsić se neće vakcinisati.

-Ne mogu da se vakcinišem zato što imam kontraindikacije – alergijske reakcije – rekao nam je Arsić.

 

 

 




One thought on “Političari i vakcinacija: Arifi se pelcuje danas, Kamberi čeka, Mitrović na početku a Arsić ima alergijske reakcije

  1. Nidza

    Pelcuje :D, ja licno znam sta ta rec znaci(vakcinisati). Nemojte praviti sprdnje sa recima i nardom. Bolje da ste napisali Arifi se vakcinise danas itd.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *