MZ Ljiljance: Arifi se malo ljutio na nas, ali nam je obećao rešavanje svih problema

Piše: N. Stevanović
Bujanovac, 1. februar 2021. Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi primio je danas predstavnike Mesne zajednice (MZ) Ljiljance i obećao da će svi problemi ovog sela biti rešeni, kaže za Bujanovačke predsednik MZ Slavoljub Ristić.

Ljiljančani su došli do predsednika nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, o čemu su Bujanovačke već pisale, što Arifi nije propustio da zameri.

Slavoljub Ristić, predsednik MZ Ljiljance

-Uz opasku i malo ljutnje predsednika zbog tog teksta, razgovor je ipak bio konstruktivan. Izneli smo aktuelne probleme i dobili obećanje od predsednika da će svi biti rešeni – kaže Ristić.

Radi se o seoskim ulicama, sokacima i putevima na celoj teritoriji mesne zajednice.

-Dogovoreno je postavljanje propusta za nekoliko dana. Čim se steknu meteorološki uslovi uslediće mašinski radovi i delimično nasipanje kada se završi javna nabavka za izvođenje tih radova. Završetak zgrade Mesne zajednice će biti maksimalno ubrzan, tako da će zgrada u najskorije vreme biti završena i predata na upotrebu. Problem vodosnabdevanja u Ljiljancu, koji muči meštane već duže vreme, biće rešen montažom nove pumpe koja je i uzrok problema lošeg vodosnabdevanja – kaže on.

Dodao je da ulična rasveta ne može biti rešena pre aprila zbog sprovođenja javne nabavke elektro-materijala neophodnog za kompletnu popravku.

-Iskreno se nadamo da će predsednik zajedno sa svojim saradnicima ispuniti obećanja. Zahvalni smo što je pronašao vremena za nas i spremni smo na saradnju – ističe Ristić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *