Zbog Arifijevog inata radnici Sportskog centra bez plate

Bujanovac, 4. februar 2021.- U utorak su svi zaposleni u javnim peeduzećima i ustanovama u Bujanovcu primili plate, osim radnika SC Mladost i Vrtića.

Razlog ove bizarne situacije je, kako saznaju Bujanovačke iz više izvora, lična ljutnja predsednika opštine Nagipa Arifija na direktore ove dve ustanove.

Naši izvori iz Opštinske uprave navode da je Arifi zamerio Fatmiru Asaniju, prvom čoveku SC, što je zaposlio čak 6 novih radnika, kadrova njegove Partije za demokratsko delovanje (PDD).

Milovanu Aleksiću je zamerio da je navodno prekoračio troškove.

“U oba slučaja se radi o ličnoj samovolji Arifija. Jednostavno ne želi da potpiše naloge pa zaposleni sada čekaju njegovu milostinju koja zavisi od ličnog raspoloženja predsednika”, kaže sagovornik iz opštine.

Arifi je navodno pred nekoliko svedoka rekao da namerno ne potpisuje naloge za ove dve ustanove.

Bujanovačke su juče pisale o stranačkom zapošljavanju u Bujanovcu, zbog čega je javno negodovao Arber Pajaziti, čija je Alternativa deo vodajuće svealbanske koalicije.

Prema našim saznanjima, Asani je u poslednje vreme zaposlio 6 novih radnika.




One thought on “Zbog Arifijevog inata radnici Sportskog centra bez plate

  1. SSSS

    Za Sportski centar svaka cast. I ne treba da potpisuje naloge. Imao sam informaciju da je zaposljeno 4 novih radnika. A ono ispade 6. No vazno da je zaposljena cerka bivseg presednika Saipa. Jedino mi krivo sto ispastaju drugi radnici. Sto se tice vrtica mora da pita Cakaja u albaniji. I nije fer za tu ustanovu da ne potpise naloge.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *