Dom zdravlja: Građani, sačekajte poziv za revakcinaciju

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 11. februar 2021. Za drugu dozu vakcine protiv korone, odnosno revakcinaciju, građani treba da sačekaju poziv iz Doma zdravlja, rečeno je Bujanovačkim u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

-Molimo građane da čekaju naš poziv, a ne da se upravljaju po datumu za revakcinaciju navedenom na potvrdi koju su dobili po primanju prve doze – kaže za Bujanovačke direktorka Doma zdravlja dr Daliborka Pavlović.

Naglasila je da će drugu dozu vakcine građani primiti dan kasnije u odnosu na datum koji stoji u potvrdi i objasnila razlog.

-Došlo je do male greške tako što je u vreme koje je potrebno da prođe između dve doze uračunat dan kada je primljena prva vakcina, zbog toga imamo pomeranje za jedan dan. Preporučila bih svima da ipak sačekaju poziv iz Doma zdravlja kako bi i revakcinaciju sproveli što efikasnije i bez čekanja u redu – kaže direktorka.

Rad u punktu za imunizaciju stanovništva opštine Bujanovac, na Ekonomskom fakultetu, sada je organizovan tako da se revakcinacija obavlja u prvoj smeni, dok građani koji treba da prime prvu dozu vakcine dolaze poslepodne.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *