Bujanovac gotovo neprohodan od snega, prosto pitanje za Arifija

Bujanovac, 14. februar 2021.- Temperatura u minusi, sneg, ali i nadležne službe koje ga ne čiste učinili su da Bujanovac postane gotovo neprohodan.

Kako javljaju čitaoci, još je gora situacija u okolnim selima, a kako saznajemo ona planinska su potpuno neprohodna.

Glavnom ulicom u Bujanovcu od subote nije prošlo ni jedno vozilo za čišćenje snega i bacanje soli, da ne spominjemo one sporedne.

Osim građana, zbog ovakve situacije reaguju i opozicione stranke, a takve su u Bujanovcu samo one koje predstavljaju Srbe.

Saša Arsić iz Narodne stranke kaže da je Klenički kraj gde živi okovan snegom i ledom, pa je u nedelju krenuo do opštine da u ime Mesne zajednice zatraži kamion za čišćenje.

-Ali, kad sam video kako je u gradu, odustao sam, kže Arsić.

On u ime stranke poziva nadležne u opštini Bujanovac zadužene da reagovanje u ovakvim situacijama, to i učine i angažuju firme za čišćenje snega u gradu i selima.

“Ako glavne ulice u Bujanovcu nisu očišćene možete samo zamisliti kako izgledaju sporedne ulice, a o selima u brdsko planinskom području i da ne govorimo”.

Na ovaj način nadležni pokazuju veliku neodgovornost prema svojim sugrađanima koji ne mogu da ostvare svoje elementarne i životne potrebe na adekvatan način.

Građanima preostaje samo nada da će nadležni organi u opštini reagovati i omogućiti normalno funkcionisanje ljudi u našoj opštini.

Zato Bujanovačke ovim putem pitaju predsednika svih nas, gospodina Nagipa Arifija, hoće li konačno mašine izaći na ulice!?




2 thoughts on “Bujanovac gotovo neprohodan od snega, prosto pitanje za Arifija

  1. Komita

    Naravno da nece niko da izadje, Saba Belca je finansijski pukao a on je ionako drzao i Presevo i Bujanovac i Vranje i Han sa 3 masine i 2 kamiona tako da ne ocekujete ni od opstine ni Arifija ni od Sabu duplo golo

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *