Arifi čestitao Kurtiju izbornu pobedu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 15. februar 2021. Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi čestitao je Albinu Kurtiju, lideru pokreta Samoopredeljenje, pobedu ove stranke na kosovskim parlamentarnim izborima.

Arifi je ocenio da su izbori održani juče bili demokratski, a da je „narod Kosova demonstrirao dostojanstveno građansko ponašanje“.

Čestitku od predsednika Bujanovca dobila je i Vjosa Osmani, vršilac dužnosti kosovskog predsednika, koja je bila kandidat za poslanika na listi pokreta Samopredeljenje.

Na vanrednim parlamentarnim izborima održanim u nedelju na Kosovu  Metohiji  pobedio je Pokret Samoopredeljenje Albina Kurtija, koji je osvojio oko 48 odsto glasova.

Kandidat za premijera iz Pokreta Samoopredeljenje, AljbinKurti, izjavio je da su rezultati nedeljnih izbora na Kosovu bili „referendum o pravdi“ a da će dijalog sa Srbijom „biti peti ili šesti prioritet“ nove Vlade.

 

 

 




One thought on “Arifi čestitao Kurtiju izbornu pobedu

  1. Komita

    Cestitkama mozes da se bavis ali gradom ocigledno ti ne ide od ruke… brze bolje si potrcao da medju prvima stanes u red da se dodvoris Kurtiju a grad ti je okovan snekom evo vec 4 dana, to te ocigledno niti brine niti nesto preduzimas, sram te bre bilo

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *