Ukraden kofer sa novcem i garderobom ministra Tončeva, lopov uhvaćen

Bujanovac. Niš, 2. mart 2021. (Foto Vanja Keser/JV) – Kofer sa novcem i garderobom iz parkiranog automobila ministra Novice Tončeva ukraden je sinoć u Nišu, a kako kažu u policiji, počinilac je pronađen i uhapšen je 56-godišnji muškarac, prenose Južne vesti.

U niškoj policiji potvrđuju da se pljačka odigrala juče, a kako dodaju, o događaju je obavešteno Osnovno tužilaštvo.

Policija je pronašla 56-godišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je iz automobila ukrao kofer sa novcem i garderobom – kažu u policiji.

Ministar zadužen za razvoj nerazvijenih opština Novica Tončev kaže da je incident sa krađom torbe zanemarljiv, u odnosu na zadatke sa kojima se policija svakodnevno susreće.

”Svakako sam jako zahvalan niškoj policiji na izuzetno brzoj reakciji i pronalaženju počinioca ovog dela. Svako poštovanje. Ovih dana smo svi svedoci odlučnosti i efikasnosti u radu Ministarstva unutrašnjih poslova republike Srbije. Verujem da svi građani naše zemlje dele sa mnom osećaj da danas živimo u pravno stabilnoj i pre svega sigurnoj državi” – kaže Tončev.

Koliko je novca bilo u torbi, policija i ministar ne otkrivaju, a pojedini provladini tabloidi barataju sa cifrom i od 5.000 evra.




One thought on “Ukraden kofer sa novcem i garderobom ministra Tončeva, lopov uhvaćen

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *