PROMO TEKST

Najbolje prolećne odevne kombinacije i uvek aktuelni komadi odeće

Kada se nakon duge i hladne zime pojave prvi zraci sunca, vreme je da zablistate u vedrim, raznobojnim odevnim kombinacijama koje ćete nositi na posao, u šetnju ili za svečane prilike. S obzirom na to da se trendovi menjaju iz sezone u sezonu, ponekad je teško odabrati odeću koja će zadržati aktuelnost iz godine u godinu.

U nastavku teksta vam predstavljamo neke od kombinacija koje ćete moći da nosite nekoliko sezona, a pomenućemo i odeću koja svaka dama treba da ima u svom garderoberu kako bi je uklopila u brojne stajlnge za raznovrsne prilike.

Kvalitet je vodilja za kupovinu odeće

Mnogim ženama je kupovina odeće jedna od omiljenih aktivnosti, a tu su i one koje iscrpljuju sati provedeni u šopingu. Kojoj god grupi da pripadate, prilikom kupovine treba da se vodite pre svega jednostavnim pravilom – kupujte kvalitetno!

Kvalitetni komadi odeće idealni su za sva godišnja doba, a oduševiće vas svojom dugotrajnošću, kako u pogledu očuvanja materijala, tako i u segmentu održivosti boje. Ukoliko se u vašem ormaru nađu kvalitetni odevni predmeti, nećete imati probleme poput habanja, izvlačenja končića ili bleđenje boje.

Isto tako, kvalitetna brendirana garderoba neretko sama po sebi predstavlja pravo umetničko delo, te pojedini komadi predstavljaju vanvremenske odevne predmete koje sa lakoćom možete implementirati u vaš stajling i učiniti ga posebnim.

Olakšice koje nam donosi 21. vek dolaze u vidu online šopinga, te je online prodavnica modnih brendova prava šoping destinacija na kojoj ćete pronaći sve tipove garderobe iz udobnosti svoga doma.

#1 Kvalitetan džins i jednostavne majice – sjajna kežual kombinacija za svaki dan

Kada je u pitanju kvalitetan par farmerki složićete se da su one neophodno tokom čitave godine, a posebno tokom proleća, i to iz razloga što je to period kada skidamo debele zimske jakne, te odevna kombinacija posebno dolazi do izražaja.

Kao što smo pomenuli, pri odabiru džinsa, vodite se upravo kvalitetom, a model ćete odabrati na osnovu građe i ličnog stila. Jedan od trenutno aktuelnih modela su sasvim sigurno zvoncare koje predstavljaju jedan od upečatljivih komada odeće. Kvalitetne farmerke ovog modela možete iskombinovati sa jednostavnom pamučnom belom majicom i određenim stejtment komadom nakita.

Kada govorimo o majicama za proleće, naš savet je da birate jednostavne jednobojne majice koje ćete moći da implementirate u bilo koju odevnu kombinaciju, te predstavljaju multifunkcionalni odevni predmet.

#2 Prolećne haljine – unesite boje u vaše odevne kombinacije

Veliki broj pripadnica ženskog pola jedva čeka proleće, kako bi konačno zablistale u haljinama različitih dezena. Predlažemo da ovog proleća istaknete svoje adute u primamljivim haljinama na tufne, pruge ili drugim modelima upečatljivih printova.

Ukoliko niste sigurni za koji print da se odlučite, znajte da sa animal printom nećete pogrešiti, a za prolećne kombinacije posebno se ističu lepršave haljine animal printa. Ovu veselu i atraktivnu odevnu kombinaciju upotpunite crnim ili bež šeširom i dobili ste jedinstven stajling u samo nekoliko koraka.

#3 Prolećna jakna – “must have” za prelazno prolećno vreme

S obzirom na to da je prolećno vreme često nepredvidivo, te izuzev prvih zraka sunca i toplih dana, neretko nas mogu iznenaditi i nešto hladniji periodi, posebno kada govorimo o prvim danima proleća. Stoga je idealno rešenje pronaći jaknu koja se uklapa u vaš stil, a koja će ujedno biti i komad garderobe idealan za mnogobrojne prilike.

Kožne jakne ne gube na popularnosti već nekoliko decenija, a siguran izbor vam je svakako crna kožna jakna. Izuzev ovog popularnog odevnog predmeta, pomenućemo i druge modele poput sportskih jakni, ali i modernih jakni modela sličnih popularnim vijetnamkama.

#4 Raznobojne košulje – kombinujte ih na različite načine

Košulje su sasvim sigurno jedan od omiljenih odevnih komada mnogih dama, a proleće je pravo vreme da iznesete interesantne modele ovih odevnih predmeta.

Bela košulja je svakako “must have” kada govorimo o odeći u ženskom ormaru, a možete je kombinovati na različite načine. Ovaj komad garderobe idealno se uklapa sa farmerkama različitih modela, poslovnim pantalonama, “pencil” suknjom i mnogim drugim odevnim predmetima.

Samo jednom izmenom u samoj kombinaciji dobijate potpuno novi stajling, a dodatkom određenog aksesoara ističete dozu vrcavosti, elegancije i ležernosti kombinaciji, u zavisnosti od toga šta želite da postignete.

Izuzev belih košulja, vaš izbor mogu biti košulje drugih upečatljivih boja od materijala poput svile ili viskoze, košulje sa animal printom, floralnim dezenom, prugama, itd.

Ne zaboravite na aksesoare – moćno sredstvo za naglašavanje stila

Aksesoari su jedan od najboljih načina da istaknete jedinstvenost i naglasite odlike sopstvenog stila, a pomoću njih možete i potpuno promeniti određenu kombinaciju. Pojedini aksesoari su stejtment komadi koji i najjednostavniji stajling podižu na viši nivo, a sasvim sigurno je da ćete njihovim nošenjem izazvati divljenje ljudi oko vas.

Aksesoari koji su najčešći izbor dama za prolećne dane su naočare za sunce modernog dizajna, šešir, ešarpe, ali i raznovrsni komadi nakita. Kada na sve ovo dodate neophodnu dozu samopouzdanja, postižete pun efekat

Nadamo se da vam je naš tekst dao neophodne smernice i informisao vas o vanvremenskim odevnim predmetima koje možete nositi tokom prvih toplih dana u godini.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *