Vučić: “Non-pajper” napisala je jedna pametna žena

Bujanovac, 27. april 2021. (Foto RTS snimak ekrana)- Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da pretpostavlja da je “non-pajper” pisala jedna ženska osoba, koja je, kaže, mnogo pametna i jako dobro upućena u problematiku.

„Ja to znam, sve te ljude poznajem, sumnjam na jednu osobu, pametna žena, sve što je napisano niko drugi ne bi mogao ni da sastavi ni da napravi“, istakao je Vučić.

Dodao je da pored njega samo još jedna osoba iz Prištine zna o kome je reč i ko je mogao sve različite zahteve Prištine i Beograda da umreži.

On je u Pukovcu, gde je danas primio revakcinu, rekao da je noćas, pri povratku iz Brisela, čitao o ovom dokumentu i da pretpostavlja da je to uzrok njegovog povišenog pritiska tom prilikom.

Kako prenosi RTS, Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da i novi non-pejper koji je objavila prištinska Koha, a odnosi se na navodno rešenja kosovskog pitanja, a pripremile Nemačka i Francuska, nije slučajno „izbačen“.

”Vidim da ga svi demantuju, ali on mi je zadao više briga nego prvi non-pejper. Ovaj non-pejper je pisao i smišljao neko ko je mnogo pametan, lukaviji i pametniji od mene, ali je priznanje užasno“, kazao je Vučić.

Mnogo stvari bi se tu Srbima dalo, kaže i upozorava da je jedna ključna stvar u tom papiru priznanje nezavisnog Kosova “što je užasno”. Poruka je, kaže, evo vam 90 odsto stvari koje su manje važne, ali ono najvažnije ide nama.

Poručio je da će se tek sve analizirati – politički motivi i poruke i jednoj i drugoj strani, i primećuje da je papir pisao neko fantastično upućen i da u svetu ima 50 ljudi koji su to mogli da učine.

„Priznavanje nezavisnosti je neprihvatljivo“, poričio je Vučić, ali je dodao da sve ovo nije „izbačeno“ tek tako.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *