Dr Dejan Stojanović smenjen sa mesta načelnika Hitne

Moja lična odluka: dr Pavlović

Bujanovac, 28. april 2021.- Dr Dejan Stojanović smenjen je u sredu sa mesta načelnika Službe hitne pomoći Doma zdravlja Bujanovac, potvrdila je za Bujanovačke direktorka ustanove dr Daliborka Pavlović.

-Radi se o mojoj ličnoj odluci. Jednostavno, nismo imali nikakvu saradnju a ja biram tim sa kojim mogu da radim. To je sve što imam da kažem na ovu temu- kaže Pavlovićeva.

Stojanović kaže da je jutros dobio rešenje direktorke o smeni:

-Smenjen sam posle više od 8 godina. U rešenju koje mi je dostavljeno direktorka nije navela razloge svoje odluke. Ne mogu ništa više da kažem sada, ali ću se svakako oglasiti u javnosti- rekao je dr Stojanović.

Može se reći da je ovo samo kulminacija nesporazuma na relaciji direktorka-načelnik.

Bujanovačke su ranije pisale o problemu sa rasporedom smena u Hitnoj, ali i o inicijativi dela zaposlenih iz te službe, koju Pavlovićeva nije odobrila, da se njihov bivši kolega transportuje sanitetom iz Niša u Sremsku Kamenicu.

Nova načelnica Hitne je dr Olivera Tonevska iz Vranja.




4 thoughts on “Dr Dejan Stojanović smenjen sa mesta načelnika Hitne

  1. Ivan

    Prodane duše… to je najblazi izraz koji se moze upotrebiti…. Problem je u tome sto je Doca Gospodin covek za njih i tu dolazi do kompleksa nize vrednosti pa im ne odgovara!!!
    A o profesionalnosti i da ne pricamo… Čovek kome je medicina sve u zivotu… bori se da svakome pomogne… E zato ce izaci kao pobednik!!! Nema predaje… Za Naseg Docu do pobede!!!!!!

    Reply
  2. Ivan

    Prodane duše, Nema blazi izraz za ovu sramotu!!! Doca je jednostavno gospodin covek za njih…. a tu dolazi do kompleksa niže vrednosti pa im ne odgovara!!! A o profesionalnosti i da ne pricamo… Doktor koji ne gleda korist, interes… radi svoj posao jer kolko ga ja poznajem Uziva u tome.. voli to sto radi. Bori se da svima ucini nesto dobro!!! Zato ima neizmernu podrsku svih nas!!! Da ovaj put pobedi pravda!!! „Za Docu“

    Reply
  3. Marija

    Gospodja direktorka bi trebala da povede racuna o svom ponasanju i da ne juri doktora koji je najbolji u Bujanovcu.A dovodi nacelnicu koja zivi u Vranju.Prvo ona treba sebe da preispita da li je sposobna za to radno mesto.Do kad ce politika da juri prave ljude iz Bujanovca.da li ona misli kad nebude direktor kako ce da pogleda kolege.Ali posto slusa savete supruga ko da je on direktor doma zdravlja a ne ona to je odlika njene sposobnosti.Ceo Bujanovac ce stati iza dr.Dejana.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *