Prilika za posao, konkurs za vatrogasce-spasioce u Bujanovcu

Bujanovac, 11. maj 2021. Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za obuku vatrogasca-spasioca, a priliku za posao u vatrogasnoj jedinici u Bujanovcu dobiće 3 kandidata.

Konkursom je propisano da zainteresovani mladići i devojke treba da budu  starosti od 19 do 30 godina, dok je rok za prijavu  25. maj.

Uslovi su i da osobe koje se prijave budu iz Srbije i da najmanje godinu dana imaju prebivalište na teritoriji mesta za koje je raspisan konkurs, kao i da imaju završenu srednju školu.

“Da ne postoje bezbedonosne smetnje za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova, da poseduje važeću nacionalnu vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom C kategorije, da ispunjava posebne uslove u pogledu kriterijuma zdravstvene, psiho-fizičke i bazično-motoričke sposobnosti” navodi se u konkursu.

Pravo učešća imaju i osobe koje imaju dozvolu za B kategoriju, uz obavezu da ispit za C kategoriju polože u roku od godinu i po dana od završetka obuke.

Sa teritorije Pčinjskog okruga biće primljeno 10 kandidata – 3 iz Bujanovca, po 2 iz Vranja, Bosilegrada i Preševa i 1 iz Trgovišta.

Prijave se podnose u policijskoj stanici u mestu prebivališta kandidata, a svi detalji konkursa i potrebna dokumentacija mogu se videti ovde.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *