Crveni krst Bujanovac: Prijavite se za paket za bebu

Bujanovac, 14. maj 2021. (foto ilustracija) – Da bi dobile paket za novorođenu bebu porodilјe iz Bujanovca koje su na svet donele bebe u periodu 8-15. maja 2021. godine treba da se jave organizaciji Crvenog krsta Bujanovac u roku od mesec dana od rođenja deteta.

Crveni krst Bujanovac će potom informisati roditelje o terminu i načinu preuzimanja paketa za novorođenu bebu.

Prijava se može obaviti svakog radnog dana u periodu od 08:00 do 16:00 časova na telefon 017 651 209, kao i na e mail adresu Crvenog krsta Bujanovac: bujanovac@redcross.org.rs

Sa želјom da se priklјuči borbi protiv “bele kuge” i realizaciji cilјeva Strategije populacione politike u Srbiji, Crveni krst Srbije je inicirao podršku realizaciji tradicionalne akcije  “Paket za novorođenu bebu” sa motom “Da nas bude više“.
Koncept akcije „Paket za novorođenu bebu“ jeste da sve bebe rođene u Nedelјi Crvenog krsta, koja se obeležava u periodu od 8. do 15. maja, kao i njihove mame, budu obradovane simboličnim poklonom dobrodošlice, kažu u Crvenom krstu.
Zbog epidemiološke situacije ove godine nije moguće realizovati akciju  kako je to bila praksa prethodnih godina, da se porodilјama i novorođenim bebama poklon paketi predaju u samom porodilištu, saopšteno je iz Crvenog krsta.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *