Izbor direktora u SO Bujanovac: Novi, a stari

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 18. maj 2021. Svim direktorima javnih ustanova u Bujanovcu, koji su postavljeni u novembru mesecu prošle godine, Skupština je u ponedeljak dodelila nove šestomesečne mandate u v.d. statusu.

Predsednik Skupštine Enver Ramadani rekao je da se vršioci dužnosti direktora ponovo biraju jer im je istekao prvi mandat, bez obrazloženja zašto ostaju vršioci dužnosti, odnosno zašto nema konkursa za direktore.

Na čelu gradske Bibiloteke i narednih šest meseci biće Ekrem Džemaili, profesor biologije iz Letovice, inače kadar PDD, Sportski centar će nastaviti da vodi Bujanovčanin Fatmir Hasani profesor hemije i bivši poslanik, takođe iz PDD.

Stomatolog Šuajb Neziri iz Lučana, kadar PDP-a Šćiprima Muslijua, dobio je drugi mandat u Turističkoj organizaciji, a njegov partijski kolega Granit Sadriju iz Dobrosina nastaviće da vodi Dom kulture „Vuk Karadžić“.

U gradskoj Apoteci vd direktor ostaje Trnovčanin Naser Asani iz Demokratske partije Nagipa Arifija.

Pre šest meseci su smenjena jedina dva srpska direktora, Zoran Spasić u Sportskom centru i Lidija Trajković u Biblioteci, o čemu su Bujanovačke već pisale.

 

 




One thought on “Izbor direktora u SO Bujanovac: Novi, a stari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *