Pajaziti “istorijskom predsedniku”: Nagipe, Fejsbuk je iz Amerike a ne iz Beograda

Piše: N. Stevanović

Arifi odaje poštu Lešiju

Bujanovac, 26. maj 2021. –Tvrdnja predsednika opštine Bujanovac Nagipa Arifija da mu srpski hakeri brišu objave sa Fejsbuk naloga, za šefa opozicione Alternative za promene, Arbera Pajazitija, samo je “amaterski pokušaj da se skrene pažnja sa neuspeha najgore opštinske vlasti u istoriji Bujanovca”.

Pajaziti je poručio „istorijskom predsedniku“, kako ironično naziva Arifija, da je Fejsbuk najveća društvena mreža u vlasništvu Marka Cukerberga iz Njujorka u SAD, a ne iz Beograda.

– Građane zanima zašto je Bujanovac zatrpan smećem, zašto nema vode, zašto je puno pasa lutalica, zašto su putevi puni rupa, zašto nema subvencija za poljoprivrednike i preduzeća, zašto sportisti još nisu dobili sredstva,  u ambulanti u Velikom Trnovcu uglavnom nema lekara, zašto zaposleni u Sportskom centru i „Komunalcu“ još uvek nisu primili aprilske plate, zaštose otpuštaju Albanci, socijalnu pomoć dobijaju milioneri, a ne siromašni – navodi Pajaziti i pita: Da li su lopovi spolja ili unutra?!

On je reagovao posle objave Arifija da su mu srpski informatičari hakovali Fejsbuk nalog i sa njega izbrisali objavu o komemoraciji Komandantu Lešiju.

-Građani čekaju „bolje dane“ – podsetio je Pajaziti na predizborno obećanje predsednika opštine, konstatujući da ne veruje da će ih dočekati, jer Arifi „nikad ništa dobro nije doneo“.

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *