Štefanek u sredu u Bujanovcu, traži susret sa Arifijem

Bujanovac, 14. jun 2021. – Predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek posetiće u sredu (16. jun) Bujanovac gde će biti gost lokalnog Sportskog saveza, a postoji i mogućnost da se susretne sa predsednikom opštine Nagipom Arifijem.

Kako je za Bujanovačke rekao Dragan Milić iz Sportskog saveza opštine Bujanovac, na susret sa Štefanekom biće pozvani svi lokalni klubovi, bez obzira da li nose prefiks „albanski“ ili „srpski“.

-Planirano je da Štefaneka sačekamo u 13.30 sati u Sportskoj hali, predstavnici klubova ali i takmičari. Danas šaljemo poziv svim klubovima sa teritorije Bujanovca da nam se pridruže u sredu – kaže Milić

Dodaje da da će jedna od tema biti nedavno završeni opštinski konkurs za sport.

Predsednika Saveza želimo da upoznamo sa situacijom u bujanovačkom sportu, pre svega sa problemima sa kojima se klubovi susreću.O tome će se razgovarati na sastanku sa predstavnicima klubova. Štefanek želi da se sretne sa Arifijem kako bi zajednički razmotrili mogućnosti za pospešivanje saradnje između klubova i lokalne samouprave, kao i o budućim projektima, a sve u cilju razvoja sporta u opštini- kaže Milić

Štefanek, proslavljeni rvač i olimpijski šampion iz 2016, u Bujanovac stiže u pratnji generalnog sekretara SSS Gorana Marinkovića, nekadašnjeg fudbalera.

Milić najavljuje da gosti donose bogate donacije bujanovačkim klubovima.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *