Učitelj Đusa postao ambasador

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 15. jun 2021. – Slađan Petrović Đusa, učitelj u bujanovačkoj OŠ „Branko Radičević“, postao je ambasador Smart zajednice (Smart community) koja na globalnom nivou povezuje inovativne edukatore i nastavnike čiji je cilj povezivanje nastave i tehnologije.

Edukatori u našoj zajednici SMART ambasadora dele strast prema podučavanju i nastavi uz pomoć SMART tehnologije. Oni su iskusni nastavnici koji inspirišu učenike na putu ka velikim delima, radeći na SMART rešenjima i učionicama i nastavi budućnosti“, kažu u zajednici od koje je Petrović dobio priznanje.

Možda se u mojoj Srbiji ne ceni toliko moj rad, ali u svetu to sigurno poštuju. Moje je da i dalje budem vredan zbog mojih đaka i roditelja. Ipak su oni merilo mog uspeha – naveo je Petrović uz objavu da je postao član renomirane zajednice inovativnih nastavnika.

O učitelju Slađanu i njegovim kolegama iz bujanovačke škole, Saši Đorđeviću i Snežani Mitić, naš portal je već pisao, jer su od početka epidemije korona virusa nesebično pomagali deci i nastavnicima širom zemlje objavljujući na Jutjubu lekcije za učenike, tutorijale za obrazovne programe i aplikacije za onlajn nastavu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *