Mitrović: Saša Arsić je dežurni klovn koji priča gluposti

Bujanovac, 28. jun 2021. – „Dok je Stojanča Arsić od 1996. pa do 2020. godine bio na vlasti nije uradio ništa na rešavanju problema vodosnabdevanja u Bujanovcu, a sada njegov sin Saša, koga je tata namestio da u dva mandata bude član Opštinskog veća, za to optužuje predsednika Vučića i SNS. Sve što je Stojanča uradio za 24 godine na vlasti je da Sašu ubaci u vlast.“

Ovako reaguje narodni poslanik Nenad Mitrović, šef Odbora SNS u Bujanovcu na saopštenje Narodne stranke Saše Arsića koje su Bujanovačke prenele ranije danas.

Saša misli da je narod lud, ili da je on sam lud kad okrivljuje SNS i Vučića za problem vodosnabdevanja u Bujanovcu, kad su jasno postavljene kompetencije lokalne i državne vlasti. Stojanča je bio dužan da se izbori za rešenje ovog problema dok je bio na vlasti, a on i Saša nisu ništa uradili za opštinu već samo za lični interes, kao što je dobio novac za bunar od donacije kosovske vlade- kaže Mitrović.

On dodaje da je, prema njegovim saznanjima, spisak zloupotreba Saše Arsića dok je bio na vlasti veoma dug, poput opštinskih donacija za „neka kulturnoumetnička i lovačka društva i fudbalske klubove.

-Sada Saša napada Vučića, hteo bi da bude veći Jeremić od Jeremića, on bi da iz Bujanovca vodi državnu politiku i priča o Vučiću koji je za njega jedna najpre ljudska veličina- ocenjuje Mitrović.

On Arsiću poručuje da se više ne bavi unutrašnjim stvarima SNS koji je, kako kaže, samo u pogonu Jumka uspeo da obezbedi 130 radnih mesta, „koliko Arsići nisu uspeli za sve vreme na vlasti“.

Saša Arsić glumi dežurnog političkog klovna u Bujanovcu, klovna koji priča gluposti, koji ništa nije uradio za narod, kome su svi drugi krivi a samo misli da je on ispravan- poručuje Nenad Mitrović

 




One thought on “Mitrović: Saša Arsić je dežurni klovn koji priča gluposti

  1. Milun

    Nista lepo se ne moze reci za Sasu Arsica, ali ovaj stvor koji je poslanik 20+ godina i nikada nista nije ni rekao u skupstini a kamoli da je bilo sta uradio za Bujanovacku opstinu, covek koji je naplacivao milionske iznose na konto putnih troskova….i dalje je tu i i dalje daje sebi za pravo da nekog kritikuje i bilo sta komentarise. Pogledajte samo tu facu, jezivo i jadno.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *