Narodnjaci za nestašice vode optužuju Komunalac, ali i Vučića

Bujanovac, 28. jun 2021.- Povodom sve učestalijih nestašica vode u mnogim selima u bujanovačkoj opštini, oglasio se Opštinski odbor Narodne stranke u Bujanovcu koji “najoštrije osuđuje neodgovorno ponašanje nadležnih u komunalcu i opštinskoj upravi, ali i veliki nemar i nebrigu državnih vlasti”.

-Opština svojim budžetom nije predvidela iskopavanje novih bunara za vodosnabdevanje i kupovinu rezervnih pumpi a rukovodstvo Komunalca očigledno ne zna ili ne želi da radi svoj posao”, stoji u saopštenju koje je potpisao Saša Arsić.

On podseća da je predsednik Vučić prilikom posete manastiru Sv. Prohor Pčinjski poručio da ostanemo ovde da čuvamo svoja ognjišta.

-Kako da ih čuvamo kada nemamo ni vode a za poskupljenja koja su svakodnevna da i ne govorim, ulje, nafta, građevinski materijal, struja i 100 drugih stvari je poskupelo od 30 do 100%. Plate povećaš za 5% a akcize koje pune državnu kasu za 50%, možda misliš ali se varaš narod sve vidi”- piše Arsić.

On Vučiću skreće pažnju i na rad odbora SNS u Bujanovcu:

-Tvoj odbor u Bujanovcu, predsedniče, ništa ne radi za narod, jedino što su uradili to je da su izglasali nepoverenje ministru Stefanoviću i tražili smenu Stankovića u koordinacionom telu. Koliko vidim, Stefanović je bio u manastiru pored vas pa niste li pitali svog poslanika Mitrovića da li mu je malo neprijatno da ga gleda u oči?- pita Arsić.

Umesto što zakazujete tuču sa opozicijom, bolje bi bilo da pogledate kako narod ovde živi bez vode, savetuje Arsić.

-Iz Kleničkog kraja su se samo u poslednjih mesec dana dve porodice kompletno iselile, a spremaju se još dve. Država da želi može lako i bez opštine da reši probleme svojih građana- završava Saša Arsić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *