Škola tenisa u Vranju, vodi je trener sa ATP licencom

Bujanovac, Vranje, 6. juli 2021. (Foto: Vranje.rs)- Škola tenisa, koju će voditi Đorđe Merdžijević, trener sa ATP licencom, biće otvorena u Vranju na teniskim terenima Sportsko – rekreativnog centra.

Kako prenosi Vranjenews, ugovor o otvaranju Škole tenisa u ponedeljak su potpisali direktor Javne ustanove (JU) Sportski objekti Boban Mladenović, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradski većnik za sport i omladinu Nenad Đorđević.

„Veoma mi je drago kada se mladi, uspešni i ostvareni ljudi koji su bogato znanje stekli u inostranstvu vrate u svoju zemlju i svoj grad i stečeno znanje prenesu mlađim generacijama. Takav primer je upravo i Đorđe Merdžijević koji može da se pohvali ATP licencom za teniskog trenera. Takođe, potrudićemo se da i u Vranju budu organizovana teniska takmičenja“, rekao je Milenković.

Đorđe Merdžijević se zahvalio „na pruženoj prilici da svoje znanje i iskustvo prenese svima koji žele da se bave tenisom u Vranju, bez obzira da li je reč o mladima koji sanjaju da zaigraju na čuvenim turnirima, ili onima koji tenisom žele da se bave rekreativno“.

„Verujem u ono što radim i nadam se da će i ova škola tenisa iznedriti talentovane tenisere“, dodao je Merdžijević.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za Školu tenisa u prostorijama JU „Sportski objekti“ ili na samim teniskim terenima.

Takođe, osim što će biti organizovana Škola tenisa, biće omogućeno i iznajmljivanje određenih termina rekreativcima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *