Videnović, “Kraljevina Srbija”: Želimo da budemo saradnik vlasti

Bujanovac, 12. jul 2021. – Udruženje “Kraljevina Srbija” nije stranka, već nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje, pod pokroviteljstvom prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića, saopšteno je iz bujanovačkog odbora udruženja povodom dezinformacija koje su se, kako kažu, pojavile u javnosti.

“Deo građana je pogrešno informisan o našem udruženju i u cilju njihovog potpunog i tačnog informisanja podsećamo da nismo stranka već udruženje čiji je primarni cilj obnova ustavne parlamentarne monarhije u Srbiji, sa naslednim monarhom iz Dinastije Karađorđević”, navodi se u saopštenju koje je potpisao Slađan Videnović, predsednik odbora u Bujanovcu.

Iz udruženja naglašavaju da su otvoreni za sve građane i pozivaju one kojima je monarhija u srcu, kako navode, da im pristupe, bez obzira kojoj političkoj opciji, veri ili naciji pripadaju.

“Opštinski odbor Udruženja Kraljevina Srbija u Bujanovcu želi da doprinese razvoju naše zajednice i bude najiskreniji saradnik svakoj opštinskoj vlasti, svim institucijama, ustanovama, medijima, humanitarnim i drugim organizacijama i pre svega bude saradnik građana na teritoriji opštine Bujanovac, a po potrebi i šire”, poručuju oni.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *