Porodica Janjić dobija novu kuću a mala Ana priliku za normalno detinstvo

Bujanovac, 19. jul 2021. – U dvorištu porodice Janjić u bujanovačkoj Ulici Stepe Stepanovića do pre samo nekoliko dana na licima domaćina mogli su se videti samo tuga, zabrinutost  i nemoć. Sada je tu “sliku” zamenila radost, osemesi pomešani sa zvonjavom građevinskog alata,  a umesto sivila imanje odiše veselim bojama jer ukućani veruju da i za njih dolaze bolji dani…

Nakon velike humanitarne akcije organizacije “Srbi za Srbe”,  prikupljena su sredstva za izgradnju kuće porodici Janjić, koja živi u nehumanim uslovima.

– Prikupljena sredstva će pokriti troškove izgradnje kuće od temalja do krova, po principu “ključ u ruke”, i hvala svima kojisu donirali novac, kaže Ivica Janjić

Ova porodica koja živi u uslovima nedostojnim čoveka ne krije zadovoljstvo i sreću, a posebno se raduju zbog male Ane koja će konačno moći da “kao sva ostala deca, koliko-toliko, uživa u detinjstvu bez briga ”, kaže nam deda Dragić.

Radovi su započeti u petak, 16. jula, temelj je iskopan i prema rečima majstora završetak se očekuje za mesec, mesec i po dana.

Deda Dragić, njegova deca Ivica i Dušica i njena ćerka Ana, dobiće pravi krov nad glavom.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *