Nismo krenuli na more jer od smeća u centru Bujanovca nismo mogli da isteramo kola iz dvorišta

Bujanovac, 20. juli 2021. – Porodica iz samog centra Bujanovca nije danas (utorak 20.juli) otputovala na odmor jer iz dvorišta nisu uspeli da isteraju auto od smeća koje vidite na slikama.

U pitanju je dobro poznata lokacija iza Nesine ćevabdžinice, koja najčešće izgleda kao deponija iako se nalazi u najstrožem nentru Bujanovca, na gradskom trgu i neposrednoj blizini tri objekta u kojima se prodaje hrana. Dvorište o kome pričamo je desno na naslovnoj slici.

-Trebalo je da krenemo još jutros, ali od smeća ne možemo da isteramo auto iz dvorišta. Automobil fizički ne može da izađe, a postoji opasnost da posečemo gume jer je među ovim smećem mnogo stakla i metala, svedoči čitateljka koja živi odmah pored gomile smeća.

Dodaje da ne mogu ni prozore da otvore na kući zbog užasnog smrada koji se širi sa smetlišta.

O slučaju ove deponije u samom centru grada, kao i o brojnim slučajevima prepunih kontejnera Bujanovačke su mnogo puta pisale, a nadležni obećavali rešavanje problema.

Iz Komunalca su nedavno najavili da će kontejnere u gradu prazniti po dva puta dnevno, ali očito da to nije slučaj.

Našim sugrađanima savetujemo da se kolima nekako probiju kroz smeće kako ne bi kasnili na odmor, ili da se možda dohvate lopate ili čekaju Komunalac.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *