Prizrenska raskopana dva meseca, u Komunalcu kažu: Još par dana

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 22. jul 2021. Prizrenska ulica, na ulazu u Bujanovac, gotovo dva meseca je raskopana i to tako da su praktično blokirana dvorišta meštana. Oni pitaju direktora JP „Komunalac“ Ruždija Halilja da li će za njegovog mandata dočekati uklanjanje „blokade“.

Kako su rekli Bujanovačkim, radnici JP „Komunalac“ su raskopali ulicu iza benzinske pumpe da bi priključili pojedince na kanalizacionu mrezu.

To je urađeno tako profesionalno da je vlasnicima kuća onemogućen ulaz-izlaz iz dvorista.  I tako vec skoro 2 meseca. Pitamo direktora Halilija da li će biti asfaltirana ulica u toku njegovog mandata ili da čekamo neka „bolja“ vremena – kaže stanovnik ulice koji je želeo da ostane anoniman.

Na pitanje Bujanovačkih zbog čega se Prizrenska ulica ne sanira tehnički direktor JP “Komunalac” Samija Aliji kaže da to nije krivica komunalnog preduzeća.

-Mi ustvari čekamo pojedine meštane koji su podneli zahtev za premeštaj kanalizacije. Oni žele da se priključe na gradsku kanalizacionu mrežu, ali nisu tu, nisu kod kuće. Dakle, nije naša krivica, čekamo da dođu kući da bi završili posao – kaže Aliji.

Naglasio je da će se “sigurno za par dana to zatvoriti” kada smo ga pitali koliko će još čekati te meštane.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *