OKK Plej 017: U Kragujevcu se bruse novi šampioni (foto)

Bujanovac, 02. avgust 2021. – Bujanovački KK „Plej 017“ i ovog leta organizuje Međunarodni košarkaški kamp u Kragujevcu, na kojem učestvuje 35 košarkaša i košarkašica iz Bujanovca i Kumanova.

Letnji košarkaški kamp se ove godine prvi put održava u samostalnoj organizaciji KK Plej 017, od prvog do šestog avgusta, uz učešće mladih sportista iz Plej 017, ali i njihovih drugara iz KK „Kumanovo“.

– Po prvi put sami organizujemo međunarodni kamp i ovo je za decu jedno neverovatno iskustvo jer imaju priliku i da se odmore, druže, zabavljaju, ali i da naporno treniraju. Veliku pomoć u organizaciji kampa su nam pružili restoran „Keče“ i fabrika „Bivoda“ i ovim putem im se srdačno zahvaljujem – kaže za Bujanovačke Nenad Stajić, prvi čovek kluba.

Program je osmišljen tako da učesnici kampa pored dnevnog treninga imaju i utakmice takmičarskog karaktera.

Košarkaši i košarkašice će se u okviru svojih grupa takmičiti u igri 1 na 1, šutiranju trojki, igri 3 na 3, a najbolji među najboljima će se na kraju okititi peharima i medaljama.

– Završni dan kampa se vrši dodela zahvalnica i medalja i pehara, a nakon toga će se deca zabaviti uz muziku – kaže Stajić.

Uz dobar smeštaj i hranu, sa svim pratećim sadržajem savremenog doba, naporan trening ne utiče na njihovo dobro raspoloženje i uživanje u svim aktivnostima koje kamp nudi.

Za decu je planirana i poseta Spomen parku „Šumarice“.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *