Predsednik SO Bujanovac od državnih institucija traži broj zaposlenih Albanaca

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 9. avgust 2021. Predsednik bujanovačke Skupštine Enver Ramadani zatražio je, na osnovu Zakona o dostupnosti informacijama od javnog značaja, od svih državnih institucija u opštini da ga informišu o broju zaposlenih i funkcijama koje obavljaju.

-Važno je da imamo uvid u zastupljenost etničkih grupa u državnim organima – naveo je Ramadani u obrazloženju svog zahteva.

Predsednik Skupštine kaže da „danas nemamo tačnu statistiku o broju zaposlenih i njihovoj funkciji u ovim važnim institucijama za građane opštine Bujanovac“.

Informacije o broju zaposlenih Ramadani očekuje od  Osnovnog suda, Odeljenja Prekršajnog suda, Odeljenja Osnovnog javnog tužilaštva, Bujanovačke banje, Službe za katastar nepokretnosti, Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, Poreske uprave, Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, Doma zdravlja, Veterinarske stanice, Šumske uprave, Crvenog krsta i Policijske stanice.

 




One thought on “Predsednik SO Bujanovac od državnih institucija traži broj zaposlenih Albanaca

  1. Komita

    Kada bi nas makar malo uverili u casnost vasih namera pa da vam i povwerujemo, ali posto vrlo dobro znamo koliko ste gospodine Ramadani u dusi i kao covek vrlo mali i podmukli vas zahtev ne samo da je bez osnova vec je i bezobrazan i vredja ljudsku inteligenciju…
    Naime, kada bi ste vi, vasa stranka i koalicija prvi pre svega podneli racune gradjanima koliko je po etnickoj strukturi zaposljeno gradjana od izbora 2020 do sada u opstinskim strukturama, javnim preduzecima ciji ste osnivac i uverili nas da predstavljate lokalnu samoupravu svih gradjana opstine Bujanovac onda bi ste imali i moralno pravo da isto zahtevate od ostalih. Bojim se da vam ni jedan argument ne ide na ruku jer ste zaposljavali samo rodjacki i partijski i iskljucivo albance.
    Iskreno verujem da je razlog ove vase inicijative samo jedan, da vidite gde ima prostora da se gurne i udomi jos koji partijski clan ili rodjak jer obecanja koje ste dali biracima pre izbora ne da niste ispunili vec niste uradili nista, ama bas NISTA za ovaj grad sem da nadjete nacin da popunite svoje dzepove. Verujem a i treba kaznu cete platiti na sledecim izborima, narodu je dosta laznih i praznih obecanja, narodu prazne price ne trebaju, oni gledaju od cega da prezive a vi im sem praznih lazljivih prica niste ponudili nista.
    Sve u svemu, ste NISTA !!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *