Ramadani Mitroviću: Vi ne radite u interesu Bujanovca, ovde zapošljavate SNS kadrove iz Trgovišta, Vranja i Hana

Bujanovac, 11. avgust 2021.- Zahtev pristupu informacijama koji sam podneo kao predsednik SO Bujanovac, ne sme se smatrati pozivom na međuetničku mržnju i podizanje tenzija”, odgovara Enver Ramadani Nenadu Mitroviću.

Ramadani je od državnih institucija i ustanova tražio podatke o etničkoj strukturi zaposlenih. Narodni poslanik i šef lokalnog SNS Mitrović je u svojoj reakciji pitao predsednika SO Bujanovac koliko je u poslednjih godinu dana zaposleno Srba u opštinskoj upravi, preduzećima i ustanovama.

Ove informacije koje smo tražili biće u službi građanima Bujanovca, u svrhu potencijalnog razvoja i socio-ekonomskih programa, kaže Ramadani.

Gospodine Mitroviću, nastavlja on, Vaša briga je kako predati listu zaposlenih Bujanovačke Banje, koja ne odgovara etničkoj strukturi stanovništva, ali čekamo odgovor jer ste prihvatili zahtev.

– Na funkciji predsednika SO Bujanovac godinu dana radim u interesu svih građana, bez razlike, kao neko ko je rođen i odrastao u ovom gradu osećam posebnu težinu te obaveze. A koliko sam dao Bujanovcu pitajte stare Bujanovčane, koje sumnjam da znate.
Bujanovac i Bujanovačka banja nisu vaši već svih građana, navodi Ramadani.

On podseća da Albanci čine 30% stanovništva Pčinjskog okruga, a u državnim institucijama “zastupljeni su sa 1%”.

-Ali moja dilema je  šta ste vi uradili za Bujanovca, jer po naređenju odozgo ovde zapošljavate ljude iz Trgovišta, Vladičinog Hana i Vranja. Vi uskraćujete mogućnost zaposlenja gradjana Bujanovca, a i Srba u čije ime govorite a  koje baš i ne predstavljate, kaže Ramadani.

On poziva Mitrovića da se sa 10 odbornika SNS vrati u parlament čiji rad bojkotuju srpski odbornici.




One thought on “Ramadani Mitroviću: Vi ne radite u interesu Bujanovca, ovde zapošljavate SNS kadrove iz Trgovišta, Vranja i Hana

  1. Komita

    Postovani gosp Ramadani,
    na vas tekst bi bilo dovoljno samo reci DA NIJE ZALOSNO BILO BI JAKO SMESNO !!!
    ti nikome nemas pravo da drzis lekcije o etnickoj zastupljenosti u preduzecima jer ste svima pokazali koliko su vasi eticki principi nistavni !!!
    nemate odgovor na vase zaposljavanje u javnim preduzecima jer ste sve do jednog u njima (Komunalcu, opstini, sportskoj hali, biblioteci, domu kulture i ostalima) zaposlili iskljucivo albance. Odakle vama moralno pravo da vi nekoga prozivate i drzite lekcije. Tako ste radili dok ste u predhodnoj garnituri bili na vlasti kao PDD tako i sada radite u koaliciji. Pokrijte se usima i cutite bili bi ste manje smesni i tragicni i ovo do sada je previse !!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *