Mitrović: Ramadani nema pojma šta govori, želi da zatvori Bujanovačku Banju

Bujanovac, 12. avgust 2021.  Predsednik bujanovačke Skupštine Enver Ramadani ne zna šta govori, jer mu je toliki intelektualni i obrazovni kapacitet, poručuje narodni poslanik i šef SNS u Bujanovcu Nenad Mitrović zahtevajući od Ramadanija da “navede samo jednu stvar koju je uradio u korist građana Bujanovca”.

Odgovaralući na Ramadanijeve optužbe da ne radi u interesu građana opštine Bujanovac, Mitrović je naveo da jedan od ljudi koji je učestvovao u otvaranju Jumkove fabrike u kojoj radi oko 130 radnika, od kojih je 18 albanske nacionalnosti.

Na zamerku da nije iz Bujanovca Mitrović konstatuje da Ramadani ne zna sta govori, “jer mu je intelektualni i obrazovni kapacitet toliki da kaže njegova dela znaju stari Bujanovčani – oni koje ja ne poznajem”

Na otvaranje Jumkove fabrike, dodaje Mitrović, bio je pozvan i Ramadanijev šef Šaip Kamberi, koji tada kao predsednik opštine nije hteo da dođe, a sad oni brinu o nacionalnoj zastupljenosti.

-Koliko je Srba zaposlila “svealbanska” koalicija za godinu dana vlasti. Od JP Komunalac preko Opštinske uprave do Sportskog centra, da li je tačno da su sve Albanci, a da nema ni jednog Srbina – pita Mitrović.

Bujanovačka banja je trn u oku Envera Ramadanija, konstatuje Mitrović.

Kao sto opština nije njegova, tako ni Banja nije moja. Ja sam samo radnik Bujanovačke banje koji je tri puta do sada predlagao da platimo dug JP “Komunalac” na osnovu reprograma, ali Enver i njegova vlast to ne žele i drže račun Bujanovačke banje u blokadi ne bi li zatvorili i ovu ustanovu. Toga se nije setio, a svega ostalog se setio – kaže Mitrović.

Istakao je da ga plaši politika koju zastupa Ramadani.

-Razumem čoveka koji ima takav intelektualni kapacitet i koji se zove Enver Ramadani i plaši me njegova politika mržnje i sukoba, koja može vrlo lako da nas uvede u nešto što nije dobro za građane naše opštine, a on je propagira i kao ideju zastupa  – kaže šef bujanovačkih naprednjaka.

Mitrović naglašava da priča oko povratka Srba u lokalnu skupštinu najviše boli Ramadanija, jer, kako kaže, zna da više neće biti predsednik skupštine.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *