Počela rekonstrukcija ulica oko vrtića i parka

Bujanovac, 31. avgust 2021. – Rekonstrukcija 3 ulice oko gradskog parka i vrtića u Bujanovcu počela je u utorak, a radove vredne 15 miliona dinara izvodi kompanija Saba Belča.

Kako javlja reporter Bujanovačkih, radovi će se u Vuka Karadžića, Braće Stošić i 1. maja izvoditi etapno, tako da će jedna od ovih ulica uvek biti otvorena za saobraćaj.

Mašine su prvog dana u ulici Vuka Karadžića, odakle se skida stari sloj asfalta.

Saobraćajna signalizacija još nije postavljena a na terenu su nam rekli da će paralelna sa ovom, ulica Braće Stošić, najverovatnije biti otvorena za dvosmerni saobraćaj.

radovi će se u Vuka Karadžića, Braće Stošić i 1. maja izvoditi etapno, tako da će jedna od ovih ulica uvek biti otvorena za saobraćaj

-Roditeljima koji dovoze decu u vrtić, kao i ostalim vozačima, dostupna je i ulica Veljka Vlahovića, a najjednostavnije im je da parkiraju kola na glavnoj ulici pa da decu u vrtić odvedu pešice kroz park – kažu na terenu.

Iz Opštine Bujanovac naveli su da se radi o kapitalnoj investiciji iz budžeta za ovu godinu.

Bujanovačke su nebrojeno puta pisale o katastrofalnom stanju ovih ulica, pritužbi njenih stanara ali roditelja koji svakodnevno dovode decu u vrtić.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *