Kod Klenika bandera na sred novog puta, iz Opštine poručuju: Sve se kontroliše

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 17. septembar 2021. Meštani jednog naselja kod Klenika konačno će dobiti asfalt do svojih kuća – na prvi pogled sa banderom na sred puta, međutim, iz Opštine Bujanovac uveravaju da će put biti urađen po svim standardima.

-Da li je ovo normalno? – pita se čitateljka Bujanovačkih iz naselja Baraljevska reka kod  Klenika, koja nam je poslala fotografiju sa banderom na putu u izgradnji.

-Zvali smo Distribucije i u Vranju i Bujanovcu, kažu da za izmeštanje bandere treba da se plati 500 evra. Grade nam put, a ostavljaju banderu, nasipali su tucanik preko šahti, zapušiće kanalizaciju. Rečno korito nije rešeno adekvatno, ako reka naraste odneće put – kaže čitateljka.

Dodala je da su konačno dočekali da izgradnju tog puta od oko 250 metara i da samo žele da se sve uradi kako treba.

Da će upravo tako biti garantuje načelnica opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj Fazila Azemović, koju smo upoznali sa brigama meštana.

-Radovi tek što su počeli, postoji nadzorni organ koji odgovara nama koji vršimo nadzor nad investicijama i apsolutno je sigurno da nećemo ostaviti banderu po sred puta. Sve će biti urađeno po propisanim standardima – kaže Azemović, koju smo zatekli, kako je rekla, u obilasku lokacija širom opštine, na kojima su počeli razni infastrukturni radovi.

Azemović je naglasila da su u četvrtak počeli radovi na dvadesetak gradilišta u opštini.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *