Bujanovac u akciji „Da Sanja pobedi“

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 6. oktobar 2021. –Učenici Srednje škole “Sveti Sava” zajedno sa Bujanovačkim i uz pomoć učenika OŠ “Branko Radičević” organizuju humanitarnu akciju pod nazivom “Da Sanja pobedi”, posvećenu Sanji Ivanović (29) iz Božinjevca koja boluje od tumora na materici.

Sanji i njenoj porodici je neophodna finansijska pomoć kako bi se obezbedio nastavak lečenja na Institutu u Sremskoj Kamenici, a ako se ukaže potreba i u inostranstvu.

Porodica Ivanović živi oskudno, brat i majka su nezaposleni, otac je invalidski penzioner i svaka pomoć im je dobro došla u borbi za Sanjin život.

Novac će se prikupljati u kutijama koje će biti postavljene širom Bujanovca, prodajom čestitki u čijoj izradi učestvuju učenici bujanovačke osnovne škole i prodajom slatkiša i poklon vaučera na humanitarnom štandu ispred Doma kulture “Vuk Karadzić” u četvrtak sa početkom u 9:30 časova.

Građani koji ne iskoriste priliku da posete štand, svoj prilog mogu ostaviti u kutijama u nekoliko gradskih marketa i kafića ili uplatiti novac na račun Sanjine majke:

Ivanović Stanka – dinarski račun 205-1001526567323-97

                                 devizni račun RS35205903102166956952

 

Bujanovačke pozivaju građane da se u što većem broju odazovu ovoj humanitarnoj akciji.

 

 

 

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *