Tasić: Grejanje u školi od 15. oktobra

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 11. oktobar 2021. Grejna sezona u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Bujanovcu počeće na vreme 15. oktobra, uprkos problemima sa instalacijama, zahvaljujući i našem portalu, rekao je direktor škole Nenad Tasić. Ipak, poslednjih nekoliko dana deca borave u hladnim učionicama, jer je popravka u toku.

Tasić kaže da je opština Bujanovac prošle nedelje prebacila školi oko 200.000 dinara za popravku kotla, a da su se stvari pokrenule nakon teksta Bujanovačkih o renoviranju škole i problema sa grejanjem uoči početka sezone, koji je objavljen 29. septembra.

-Čim je uplaćen novac radnici Megala su počeli sa radovima na popravci i mogu sa sigurnošću da kažem da će grejanje biti osposobljeno do 15. oktobra – kaže Tasić.

Na našu konstataciju da su deca sada u hladnim učionicama i da je trebalo ranije krenuti sa popravkom, s obzirom na niske temperature nekoliko prethodnih dana Tasić odgovara da nisu bili u mogućnosti.

-To nam je bio prioritet nad prioritetima i radio sam intenzivno na tome 15 dana pre nego što ste me pozvali u vezi renoviranja škole. Ja sam vam se za to i zahvalio, jer je proces ubrzan posle pisanja Bujanovačkih – kaže Tasić.

O datumu početka najavljene rekonstrukcije Tasić kaže da nema novih informacija, a po poslednjim, još uvek se čeka na okončanje postupka izbora organa za stručni nadzor radova, koji sprovodi Opština.




One thought on “Tasić: Grejanje u školi od 15. oktobra

  1. Sladjan

    Prase se uoci Bozica ne goji! To je trebalo uraditi ranije. U sred korone decu i nastavnike drzati na 7 stepeni u skoli je van svake pameti. Skratiti casove na 30 minuta!!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *