Asfaltiranje ulica kod parka do kraja nedelje

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 08. novembar 2021. Puna dva meseca od početka radova na rekonstrukciji ulica oko parka i vrtića, Bujanovčani koji žive u Braće Stošić i Vuka Karadžića do kraja nedelje mogu da očekuju asfaltiranje, obećavaju nadležni.

Oni su se žalili Bujanovačkim da posle postavljanja ivičnjaka, a bez asfalta, imaju veliki problem, jer je pristup dvorištima nemoguć automobilima.

– Početak asfaltiranja očekujem ove nedelje. Uskoro se završava nivelisanje šahti, nakon čega sledi utezanje posteljice i nadalje nema nikakvih razloga da se ne krene sa asfaltiranjem – rekla je za naš portal Fazila Azemović, načelnica opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj.

Azemović je naglasila da na gradilištu koordiniraju dva preduzeća što nije uvek zgodno, kao i da je komunalno preduzeće završilo svoj deo posla izuzev nivelisanja šahti što bi trebalo da bude urađeno pre asfaltiranja.

Iz komunalnog preduzeća poručuju da će njihov deo posla biti završen najkasnije do srede, iako je direktor Ruždi Halili još 28. septembra najavio da će sve biti završeno za dva-tri dana.

– Nije došlo do prekoračenja roka izvođenja radova i sklopljenog ugovora – ističe Azemović.

Kako su Bujanovačke ranije pisale, radovi na kanalizacionoj mreži su završeni krajem septembra, od tada se nije  odmaklo dalje od nasipanja tucanika i postavljanja ivičnjaka.

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *