Opština: Infrastruktura za sva sela bez etničkih podela

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 13. novembar 2021. Opština Bujanovac realizuje infrastrukturne projekte u skoro svim naseljenim mestima ne praveći razliku na etničkoj osnovi, poručuju iz opštinske vlasti, uz objavu o završetku asfaltiranja sedam lokalnih puteva u selima Lučane i Dobrosin u kojima žive isključivo Albanci.

Napomena da se radi i gradi u svim delovima opštine bez obzira na etničku strukturu usledila je, može se pretpostaviti, nakon brojnih negativnih komentara na vest Bujanovačkih od 9. novembra o asfaltiranju puteva i izgradnji mosta u planinskim selima Muhovac, Ravno Bučje, Breznica i Pribovac, takođe naseljenim Albancima.

„Sve je to lepo, ali šta je sa vodovodom u selu Brnjare. U letnjim mesecima se tamo umire bez pijaće vode. Cevi su prazne 10 godina“, komentarisao je na Fejsbuku jedan čitalac našeg portala.

Drugi su pitali vlast kad će na red doći Banjska ulica u Bujanovcu, put Borovac-Novo Selo, ulice u Bujanovačkoj Banji.

„Sve ste završili u samom gradu Bujanovcu pa ste otišli u sela gde ima ukupno 10 stanovnika da pravite puteve. Cirkus Kolorado radi po potrebi“, glasi jedan od komentara.

Inače, iz Opštine je u petak saopšteno da su radovi na asfaltiranju puteva u Lučanu i Dobrosinu koštali 7 miliona dinara.

Izvođač radova je firma „Saba Belča“.

Kako su naveli iz lokalne samouprave, radovi na lokalnoj infrastrukturi su ušli u završnu fazu i ostalo je svega još nekoliko puteva planiranih ovogodišnjim budžetom.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *