Za Sanju prikupljeno 700.000 dinara, slede terapije i operacija

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 13. novembar 2021.Za Sanju Ivanović iz Božinjevca, koja boluje od tumora na materici, do sada je prikupljeno oko 700.000 dinara.

Nakon prekida terapija zračenjem zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja, svoj put ka izlečenju Sanja će nastaviti u Sremskoj Kamenici na Institutu za onkologiju gde bi trebalo da primi još deset terapija.

Posle toga očekuje je operacija ukoliko se na kontrolom pregledu utvrdi da se tumor smanjio.

– Krajem decembra je pregled na kojem ćemo saznati šta dalje da radimo. Ona mora da primi tu terapiju i ako njen organizam to dobro podnese, ide na operaciju. Zahvalan sam svim ljudima koji su se odazvali apelu za pomoć – rekao je za naš portal Dragan Ivanović, Sanjin otac.

On je invalidski penzioner, majka Stanka i brat nezaposleni, a lečenje skupo, o čemu su Bujanovačke ranije pisale.

Humanitarnom akcijom “Da Sanja pobedi”, angažovanjem predsednika MZ Božinjevac Dalibora Tasića, portala Bujanovačke, učenika Srednje škole “Sveti Sava” i Osnovne škole “Branko Radičević” sakupljeno je oko 700.000 dinara, a za operaciju je potrebno između 5 i 10 hiljada evra.

Prikupljeni iznos novca nije dovoljan, stoga Bujanovačke pozivaju sve ljude humanog srca i dobre volje svoje priloge ostave u kutijama koje se nalaze u nekoliko gradskih marketa (Maxi i Sprint) i kafića ili da uplate novac na račun Sanjine majke:

Ivanović Stanka – dinarski račun 205-1001526567323-97

                                devizni račun  RS35205903102166956952

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *