Ekološko društvo „Bujanovac“ i škole u akciji za smanjenje otpada

Bujanovac, 19. novembar 2021.  U obeležavanju Evropske nedelje reciklaže otpada Ekološkom društvu „Bujanovac“ priključiće se nekoliko srednjih i osnovnih škola u opštini.

“Srednje škole „Sveti Sava“ i „Sezai Suroi“ i osnovne  „Branko Radičević“ iz Bujanovca,  OŠ „Bora Stanković“ iz Klenika i OŠ „Vuk Karadžić“ iz Levosoja učestvovaće u akciji koja ima za cilj smanjivanje količine otpada na Gradskoj deponiji i drugim divljim deponijama, a time i zagađivanje životne sredine u njihovom okruženju”, navode iz Ekološkog društva “Bujanovac”.

Društvo je pozvalo i sve zainteresovane građane da se uključe u ovu akciju koja će trajati od 29.novembra do 3. decembra.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefona 062 18 54 345.

“U ime prirode i naše životne sredine, zahvaljujemo unapred. „Razmišljajmo o otpadu da ne završimo na njemu!“ – Ekološka zapovest!”, poručuju iz Ekološkog društva.




One thought on “Ekološko društvo „Bujanovac“ i škole u akciji za smanjenje otpada

  1. Bratislav Lazarevic

    Svaka cast na inicijativi mladih koju bi trebalo da podrzimo svi jer je u interesu svih u opstini Bujanovca jer se gusimo u smecu.
    Hvala im da iako mladi i tek na pocetku svojih prvih zivotnih koraka prepoznaju probleme sredine gde zive i izrazavaju inicijativu i problem u koji bi svi trebali da se prepoznamo i uzmemo ucesce jer je u interesu svih nas koji ovde zivimo

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *