Baraljevčani svaki dan bez struje

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 6. decembar 2021. – Žitelji sela Baraljevac u opštini Bujanovac gotovo svakodnevno ostaju bez struje, a problem se ne rešava već duže vreme. Iz Elektrodistribucije poručuju da su to “normalni kvarovi”.

 – Po nekoliko puta u toku dana dođe do nestanka struje. Kada se uključi bilo koji aparat dešava se prekid. Imamo malu decu, starije bolesne ljude i da bismo zadovoljili osnovne dnevne potrebe neophodna nam je struja, a mi je u 21. veku nemamo – obratio se našem portalu jedan meštanin ovog sela.

Dodaje da na svaki poziv upućen Elektrodistribuciji ostaju bez odgovora, a kako kaže, isto se desilo i sa peticijom koju su zvanično potpisali i uputili nadležnima preko Mesne zajednice.

– Peticija je verovatno završila na dnu neke fioke, jer ni posle više apela i molbi nema rešenja našeg problema – dodaje ovaj Baraljevčanin.

Iz dispečerskog centra Eletrodistribucije u Vranju kažu da su imali prijavu kvara na tom potezu, ali da je problem rešen i da nema smetnji u snabdevanju.

– Problem je otklonjen. Kada je nevreme često dolazi do nekog spoja, kvara. Jednostavno, to su normalni kvarovi – kažu u Distribuciji.

 

 

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *