Bujanovac na vodi posle asfaltiranja glavne ulice

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 8. decembar 2021. Iako rekonstruisana pre samo nekoliko meseci, glavna ulica u Bujanovcu  pod vodom je posle iole jačih padavina, a dok građani konstatuju da imamo „Bujanovac na vodi“ nadležni iz Opštine upiru prstom na JP „Komunalac“.

Za potop kod Muzičke škole u centru grada i kod Doma zdravlja posle kiše u ponedeljak uveče građani okrivljuju „stručnjake koji su radili rekonstrukciju“, međutim, načelnica opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj Fazila Azemović kaže da je problem u atmosferskoj kanalizaciji, što je u nadležnosti JP „Komunalac“.

-To što ste mi poslali je funkcionisanje atmosferske kanalizacije kojom upravlja „Komunalac“. Koliko sam upoznata vršiće se čisćenje slivnika i otpušavanje mreže vomom. Direktor „Komunalca“ bi vam preciznije odgovorio – glasio je odgovor načelnice na slike sa glavne ulice i pitanje šta je uzrok.

Direktor JP „Komunalac“ Ruždi Halili na isto pitanje ipak nije odgovorio.

Podsetimo, on je kao uzrok za zadržavanje vode kod Muzičke škole najpre navodio zapušavanje odvoda, okrivljujući za to građane, a potom je razlog bio „nepostojanje atmosferske kanalizacije od trga do parka“.

Za ogromnu količinu vode na novoj lokaciji – kod Doma zdravlja, za sada nema objašnjenja.

Građani, međutim, nemaju dileme i kažu „sve sto je urađeno loše je urađeno i niko ne odgovara“, kako je naveo jedan čitalac komentarišući slike iz glavne ulice na Fejsbuk stranici našeg portala.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *