Božinjevčani i dalje bez vode, traže od Arifija da ispuni obećanje

Piše: M. Janjić

Bujanovac, 15. decembar 2021. Pedesetak domaćinstava u selu Božinjevac i dalje nema vodu za piće zato što instalirana buster stanica još uvek ne funkcioniše. Dok Božinjevčani traže vodu i podsećaju predsednika opštine Bujanovac Nagipa Arifija na obećanja od letos, direktor JP “Komunalac” Ruždi Halili odbija da govori za naš portal.

-Nakon sto smo dobili kanalizaciju, nadali smo se da će ubrzo da se reše i ostali problemi, međutim buster stanica još uvek nije puštena u rad, pa su meštani iz gornjeg dela sela bez vode. Što se tiče ulične rasvete, promenjeno je samo par sijalica, sa obrazloženjem da nema sredstava – kaže Dalibor Tasić, predsednik Mesne zajednice Božinjevac.

Podsetimo, posle protesta zbog problema sa vodosnabdevanjem u julu mesecu, Arifi je na sastanku s meštanima obećao da će Božinjevac dobiti vodu, kanalizaciju i rasvetu.

Nekoliko dana potom pitanje kanalizacije je zaista rešeno, nakon čega su meštani očekivali i puštanje u rad buster stanice i postavljanje ulične rasvete, ali do toga nije došlo.

Komentar od direktora Komunalca Ruždija Halilija nismo uspeli da dobijemo, jer nije hteo da priča za portal Bujanovačke, ni ne saslušavši o čemu se radi.

Instaliranje buster stanice, koja je neophodna da bi sva domaćinstva u selu konačno dobila vodu, još pre godinu dana je najavio upravo Halili.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *