Arifi zapretio medijima: Nikome ne opraštam kad je u pitanju porodica

Bujanovac, 25. decembar 2021.- Predsednik Opštine Bujanovac Nagip Arifi upozorio je medije da više „ne smeju da objavljuju njegove porodične fotografije“ jer će, kako je rekao, o tome „razgovarati na sudu“.

Arifi je na sednici Opštinskog veća o budžetu za 2022, koja se upravo održava (subora 25. decembar) i koju prati izveštač Bujanovačkih, medijima, kako je naveo, uputio „poslednje upozorenje“.

Poslednji put vas upozoravam da se ne bavite mojom porodicom. Nikome ne opraštam kad je u pitanju porodica. To je za mene sveta stvar, rekao je Arifi.

Iako nije naveo na koje medije se odnosi njegovo upozorenje, Bujanovačke podsećaju predsednika da je kao funkcioner izložen većoj pažnji javnosti od drugih građana, što je i regulisano Zakonom o javnom informisanju.

Bujanovačke su ranije pisale o tome da je firma koja je radila dekoraciju na jednom porodičnom slavlju predsednika opštine, dobila posao novogodišnjeg ukrašavanja trga u Bujanovcu. 

Tom prilikom objavili smo Arifijevu (ne i njegove porodice) fotografiju koju je na Instagramu postavila pomenuta firma. Takođe se do sada ni u jednom tekstu nisamo bavili privatnim životom ni jedne javne ličnosti, pa ni životom predsednika opštine.

Arifi bi, umesto što preti, mogao da izmiri dugovanja koja Opština Bujanovac ima po ugovoru iz 2020. prema našem portalu, kako bi zaustavio sudski proces i tako uštedeo novac svih građana Bujanovca.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *