Novi poštar, gužva i netačne adrese razlozi kašnjenja u dostavi računa

Piše D.Stošić Bujanovac, 27. decembar 2021. – Meštanima brojnih naselja kao i u samom Bujanovcu kasni dostava novembarskih računa za struju, telekomunikacione usluge i komunalije, javljaju našem portalu čitaoci. Iz pošte poručuju- novi poštar, nepoznat teren.

– Ne znamo iz kog razloga nam nisu dostavljeni računi za novembar. Bilo je kašnjenja po nekoliko dana, obično zbog promene poštara, ali nikada ovoliko dugo, javlja čitalac Bujanovačkih iz Karadnika.

Dodaje da je sasvim izvesno da neće uspeti da na vreme izmiri račune i strahuje da će zbog toga snositi posledice.

Bujanovačke su od upravnika pošte u Bujanovcu Gorana Spitića saznale da je podela računa za novembar u toku da je uzrok neznatnog kašnjenja u Karadniku nesnalažljivost poštara.

– Imamo novog poštara na tom reonu. U Karadnik poštar ide četvrtkom, nepoznat teren, ali se trudi koliko može, rekao je upravnik Spirić.

Na pitanje Bujanovačkih da se sa istim problemom suočavaju i korisnici lokala u TC “P”Balkan”, ali i da ima kašnjenja u dostavi i na teritoriji grada, upravnik kaže da su problem netačne adrese.

– U Bujanovcu nema problema sa adresama, a svi oni koji se žale imaju netačne adrese, gotovo 90 odsto ljudi, dodaje upravnik.

Naglašava i da je nekoliko poštara zbog bolesti odsustvovalo sa posla.

– Posao se nagomilao, ne može sve fizički da se postigne, ali računi će stići, poručuje upravnik Spirić.




One thought on “Novi poštar, gužva i netačne adrese razlozi kašnjenja u dostavi računa

  1. Marko

    Pa nije poštar ništa kriv, ukoliko je novi, ne može se lako nauciti kuce, evo ja sam iz Karadnika pa ne znam sve kuce.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *