SRS: Srećni smo što Mitrović više nije radikal

Bujanovac, 13. januar 2022. “Nama ne treba poslanik koji ceo mandat „hrabro“ ćuti, drema po skupštinskim klupama, prima visoku platu i brine samo o sebi i svojim interesima”, poručili su radikali narodnom poslaniku i šefu bujanovačkih naprednjaka Nenadu Mitroviću.

Nakon što je Mitrović izjavio da ne želi da se valja u njihovom blatu, iz Pčinjskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) podsetili su javnost da je on nekada bio član SRS, ali da su srećni što više nije.

“Nama ne trebaju članovi koji se samo bore za fotelje, a ne za interese građana koji su ih birali. Vreme i događaji su pokazali da smo mi, srpski radikali, doneli ispravnu odluku kada smo iz stranke udaljili Mitrovića i njemu slične prekaljene borce za fotelje i visoke plate”, kažu radikali.

Oni su konstatovali da je žalosno što je Mitrović umislio da bolje zna šta građani Bujanovca misle, kako žive i kakve probleme imaju od njih samih.

Iznenađeni su, dodaju, što se konačno probudio, ali su pozvali građane da na sledećim izborima ne glasaju za njega zato što je i dalje posvećen isključivo sebi i ličnim interesima.

“To je jasno i „običnim“ članovima Srpske napredne stranke, koji jedva čekaju da mu vide leđa”, kaže se, pored ostalog, u saopštenju SRS-a.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *