Driton Redžepi nije prošao za zamenika tužioca

Bujanovac, 2. februar 2022. –  Đurđica Đorđević predložena je od Državnog veća tužioca za zamenika tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, a među kandidatima je bio i Driton Redžepi, kandidat za predsednika opštine Bujanovac na izborima 2020. godine iz redova Partije za demokratsko delovanje (PDD) Šaipa Kamberija.

Redžepi je, međutim, ocenjen “četvorkom” i od deset kandidata zauzeo je pretposlednje mesto na rang listi kandidata koju je objavilo Državno veće tužilaca.

Redžepi na predizbornom skupu PDD

Kako saznaju Bujanovačke, Redžepijevu kandidaturu nije podržala njegova stranka, kao ni njen predsednik sa kojim, prema našim informacijama, nije u dobrim odnosima.

– Driton je počeo da radi na svoju ruku, a jedan od dokaza za to je i kandidatura za tužilaštvo bez ikakvih konsultacija u stranci – kažu izvori iz PDD-a.

Durđica Đorđević (foto Vranje news)

Đurđica Đorđević je aktuelni javni pravobranilac u Vranju i prema pisanju portala Vranjenews, posao zamenika tužioca obavljaće u Bujanovcu.                                                                                                               

Među 10 kandidata za popunu jednog mesta u OJT Vranje, Đorđević je ocenjena maksimalnom ocenom (peticom).

Državno veće tužilaca odluku je donelo na sednici održanoj 31. januara, dok krajnju reč o predlogu i izboru kandidata daje Narodna skupština.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *